The world under two suns

Følget vokser og jakten fortsetter.

Følget vokser og jakten fortsetter.

Følget får gjester i hulen de har søkt tilflukt for stormen i, et annet følge har fått samme ideen om å søke ly i den samme hulen vårt lille følge er i, en kort presentasjon finner sted før de sammen deler et utsøkt måltid tilberedet av «Urrak Ka’tel» som tross noen få bekymringer om innhugget i hans rasjoner deler villig med nykommerne. De tre viser seg å være, Stig flammespiser en omreisende akrobat med spesialitet innen å spise flammer, noe Steinbjørn Fjellanger, den andre nykommeren en lokal bondesønn fra nord distriktene utrykker en viss skepsis til.
Den tredje nykommeren en kjempe av en Tash jeger som kaller seg Torgrim Hallgrimson, bringer med seg nyheter fra vest, noe som pirrer nysgjerrigheten til den unge Torin som har mange spørsmål om en flott dame i blå kappe, noe den godeste Torgrim svarer bekreftende på at han så ikke mindre enn en dagsreise herfra. Kvelden siger på dem sakte og sikkert men uværet uler utenfor, etter god mat og en avslappende samtale om løst og tynnt trekker de seg tilbake under teppene en etter en.

Steinbjørn, bondesønnen fra nord tilbyr seg å holde første vakt ved huleåpningen ettersom ulvehylene tidligere på kvelden har fått han litt vaktsom. Ut på natten vekker han George for avløsning til ville protester fra den godeste George som mener at så lenge de er i hertugens områder er de trygge fra farer som måtte være ute i stormen og de begge trekker seg tilbake under teppene for litt søvn.

Det varer ikke lenge før George igjen våkner opp til en pesende og knurrende ulv over han og han hopper opp med en skrikende advarsel «ULV ULV!» noe som vekker de andre brått. Følget reagerer raskt til trusselen de stå overfor, den godeste Stig Flammespiser roter fort i flammene på bålet med hammeren sin og får flammer og glør til å blusse opp, noe som skremmer ulvene, fire i tallet litt tilbake fra følget. Georg og Urrak tar fort opp possisjon ved siden av bålet og effektivt sperrer veien for ulvene til resten av følget, gjennom en kort men effektiv kamp dreper følget tre av ulvene og jager den siste skadet avgårde, med overaskende lite skade til følget.
Noe oppskakket bestemmer de seg for å sammen forfølge denne morderiske damen i blå kappe og øyner fremdeles håp om belønning i både penger og berømmelse for jobben.
Etter er lang dag på sporet etter damen som de i løpet av dagen skimter så vidt i det fjerne fra en høyde med oversikt over dalen nedenfor ankommer de et vertshus og de bestemmer seg for at et godt måltid og en god natts søvn vil i lengden være mer effektivt en å jage konditori damer i mørket.
The roadinn

Torgrim og Steinbjørn finner prisen for rom noe uhørt og forhandler seg frem til en billigere overnatting i stallen, mens Georg og Urrak tar hvert sitt rom inne i vertshuset i håp om at Stig og Rorin omsider vil ta dem igjen på sine ponnier og etterlater beskjed med vertshuseieren at de er ventent i løpet av kvelden.
Med ulvene i hulen natten før sover de alle lett, og vekkes av uroligheter, Urrak og Georg blir begge angrepet på sine rom av ukjente menn i mørke klær som prøver å snike seg inn og myrde dem i sengen, begge dreper sine overfallsmenn etter en dramatisk kamp inne på rommene, samtidig oppdager Torgrim en skygge på vei inn i stallen hvor de skal til å legge seg i, han gjør Steinbjørn oppmerksom på faren og sammen spikrer de overfallsmannen fast til stall døren, med en effektiv serie av piler og bolter, de bestemmer seg for å la mannen leve slik at han kan svare på spørsmål senere, men Torgrim slår han ut kald så han ikke utgjør en trussel.
Samtidig ankommer Stig og Rorin på veien nedenfor vertshuset og ser to mistenkelige kappekledde skikkelser stå vakt utenfor og passer en del hester, de bestemmer seg for å gå til side og gjemme seg i buskene, der tjorer de ponniene og sniker seg frem mot vertshuset i ly av mørket og buskas (sniketest i påvente)
Innenfor er Urrak og George kommet ned til første etasje der de finner vertshus eieren drept bak skranken, kokken og servitøren fra tidligere er ikke å se noe sted.

Torgrim, Stig, George, Urrak og Steinbjørn alle + 2500 xp og Karakter nivå går opp en.

Comments

Wuban

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.